BInToF

U okviru projekta Space4Women, i prošle godine se održalo takmičenje za najbolju studentsku inovativnu ideju! Timovi koji su ušli u finale su imali priliku da kroz niz radionica i mentorskih sesija nauče nešto novo o svetu preduzetništva i svemu onome što ih čeka na razvojnom putu ka realizaciji njihovih ideja.

Predstavljamo vam i one najbolje! 🙂  Upoznajte tim koji je osvojio treće mesto – BInToF !

 

1. Možete li ukratko da nam predstavite vašu ideju i tim koji stoji iza nje?

Mi smo BInToF – tim od tri istraživača, budućih doktora nauka sa Instituta BioSens. Razvijamo mobilnu aplikaciju za ranu predikciju prinosa pšenice.

2. Šta vas je inspirisalo na to da se prijavite na takmičenje Space4Women?

Za ovo takmičenje smo se prijavili da bismo potvrdili sebi da to možemo, ali i inspirisali i ohrabrili mlađe kolege da se više interesuju i bave naukom, koja je temelj napretka privrede.

3. Kakvo je iskustvo bilo biti učesnik ovoga projekta i takmičenja?

Iskustvo je dragoceno. Naš tim je po prvi put imao priliku da se susretne i radi sa mentorima iz biznis sveta.

4. Šta ste to sve novo naučili tokom projekta i koja znanja sada najviše cenite?

Naučili smo zaista mnogo – ali ono što je najbitnije je bilo to da sagledamo našu ideju celokupno sa strane biznisa, formiramo poslovni i biznis plan, naučimo da analiziramo konkurenciju i potencijalno tržište.

5. Šta biste poručili studentima novosadskog Univerziteta, kao i sledećoj generaciji Space4Women učesnika koji se zanimaju za svet preduzetništva?

Dođite da se zabavljate, učite, a možda i pobedite – ako budete dovoljno uporni, vredni i simpatični! 😂🤗

PRIJAVI SE I TI