O KONFERENCIJI

Konferencija Preduzetništvo iz ženskog ugla biće organizovana u sredu, 11. decembra u Amfiteatru Centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu-Rektorat, ulica dr Zorana Đinđića br.1, sa početkom u 17:00 časova. Događaj će okupiti inspirativne žene iz sveta biznisa, uspešne preduzetnice i mlade inovativne timove koji će sa učesnicima da podele svoje inspirativne priče, ideje, iskustva i savete.

Konferencija Preduzetništvo iz ženskog ugla rezultat je rada jednog posvećenog i entuzijastičnog tima koji kroz svoje aktivnosti želi da podstakne mlade žene da razmišljaju kreativno, budu inovativne i da koriste potencijale koji proizilazi iz najvrednijeg resursa koji imaju, a to je znanje.

Kako kreirati povoljnu klimu za razvoj ženskog preduzetništva? Gde i kako pronaći inspiraciju za kreativne i inovativne ideje? Kako istrajati na putu uspeha koji je popločan rizicima, greškama, usponima, padovima i izazovima koje pred nas stavljaju nove tehnologije i konkurencija? Koji su izazovi a koje lekcije sa kojima su se uspešne žene susrele na ovom putu?
Kroz inspirativne Priče uspešnih preduzetnica i predstavnica biznis sektora, i interaktivnu Panel diskusiju, tokom konferencije pokušaćemo da odgovorimo na ova, i još mnoga druga pitanja, i da utičemo pozitivno na percepciju mladih žena o svetu preduzetništva.

Učesnici će takođe imati priliku da prisustvuju finalu takmičenja Space4Women: Zakoračimo u svet novih ideja, u kojem će 5 najboljih timova, sa Univerziteta u Novom Sadu, predstaviti svoje inovativne ideje pred žirijem.

Konferenciju organizuje Studentska asocijacija Univerziteta u Novom Sadu, u partnerstvu sa Gradskom upravom za privredu Grada Novog Sada i udruženjem EduNS. Inicijativa je podržana i finansirana od strane Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Republike Srbije.

Učešće na konferenciji je BESPLATNO.

UČESNICE

Predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije i nacionalni konsultant za pitanja razvoja ženskog preduzetništva

Predsednica PCG grupe, preduzetnica i savetnica na polju digitalne transformacije

Ekspert u oblasti digitalne transformacije i član grupe za obrazovanje Inicijative „Digitalna Srbija“

Viši menadžer za startape i korporativne inovacije, PwC Srbija

Suosnivačica startapa Boostowski i suvlasnica srpskog ogranka najveće svetske konsultantske kuće – Mercuri International

Vlasnica marketinške agencije „Snajka de madre“, preduzetnica i predavač iz oblasti oglašavanja na društvenim mrežama

Pobednice takmičenja
„Kako približiti STEM profesije devojčicama“

Program konferencije će biti uskoro objavljen

PRIJAVE SU ZATVORENE

  POD POKROVITELJSTVOM

PARTNERI I PODRŠKA