U petak, 14. decembra je uspešno realizovana i konferencija ‘’Preduzetništvo iz ženskog ugla’’. Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali i bili deo ovog događaja koji predstavlja završnicu projekta Space4Women. Konferencija se sastojala iz tri dela: Priče o uspehu, panela „Preduzetništvo iz ženskog ugla“ i finala takmičenja za najbolju studentsku inovativnu ideju.

U prvom delu smo imali priliku da čujemo Oliveru Popović, Gaieu Montelatici, Martu Avramović i Anu Bučević, koje se predstavile posetiocima i ispričale svoje inspirativne priče o njihovim putevima do uspeha i podelile korisne savete budućim preduzetnicama.

Zatim je usledio panel ‘’Preduzetnitvo iz ženskog ugla’’. Učesnice panela su bile Marija Pavić, Andrea Brbaklić, Ivana Hibner, Olivera Popović, Gaia Montelatici i Ana Bučević, a panel je moderirala Maja Stančetić. Učesnice su govorile o raznim iskustvima, izazovima ali i lekcijama koje su naučile na svom razvojnom putu, prikazujući preduzetništo svaka iz svog ugla i svoje perspektive. Nakon panela, sedam timova koji su ušli u finale takmičenja za najbolju studentsku inovativnu ideju su nam predstavili svoje ideje,a naš stručni žiri je izabrao i pobednike. Bravo za sve timove, bili ste sjajni, nadamo se da ćete i nastaviti da negujete svoje ideje, kao što ste i činili tokom čitavog projekta!